logo

BLOG

Deze opname heb ik gemaakt op 12-2-2020.
Aubergine en zoete aardappel etc.
Ik heb deze opname gemaakt op een scheepskachel,
fornuisje uit begin 20e eeuw van het merk Dru.
Uiteraard met continulicht van LEDGO en bewerkt in
Photoshop
Ook deze opname heb ik gemaakt voor de serie “WIT”. Gemaakt met LEDGO continulicht met extra kleppen voorzetstuk en difusor. Balled Pro lampjes in tegenlicht voor effect en als achtergrond de Falcon Eyes softbox. Mijn camera de Canon EOS5D MKII met 24-105 als lens, MacPro voor tethered werken, Photoshop voor de bewerking, Manfrotto statief. En uiteraard MILK&CREAM BROCANTE van Manon van Tienhoven voor de props.Meer weten, vragen etc. neem contact op !
Ik ben opnames aan het maken voor de serie “WIT”. En zoals altijd ook deze opnames gemaakt met LEDGO continulicht. Al vele jaren werk ik met continulicht omdat ik het heerlijk vind om perfect te kunnen zien wat ik krijg. Flits is grandioos maar ik vind voor mijn werk continulicht prettiger en in mijn geval beter. Voedselfotografie is niet de enige discipline die prima met continulicht kan worden gedaan.
GEMAAKT OP 24-1-2020
EEN VAN MIJN FAVORIETE OPNAMES UIT 2019

PROPS: MILK&CREAM BROCANTE

WORKSHOP/LES/CURSUS

Volg bij mij een workshop/masterclass/les over licht, mijn licht, led licht. Een op een [dus geen groepen]. Duur 2 uur en een kwartier, inclusief thee/koffie. Kosten 150 euro. Voedselfotografie en belichting zijn mijn specialisaties.
Vragen en/of boeken  erik@voedsel-fotografie.nl   OOK VOOR EEN LEZING KUNT U MIJ BENADEREN !